• KVALITET                    TRYGGHET                    OMTANKE

    Redigeras under avancerat
0

VATTENBASERAT GLIDMEDEL (BALANCE)

Ett helt naturligt vattenbaserat glidmedel berikad med yoghurt och prebiotika som bibehåller den naturliga pH-balansen i underlivet och omfamnar ditt välbefinnande. Rekommenderad av svensk sjukvård och prisad som testvinnare i sin kategori av glidmedel.

210 kr
{{ price }}

Aleah Care Vattenbaserat glidmedel (Balance) utgör ett hälsosamt och naturligt val av glidmedel. Med fokus på att bevara den naturliga pH-balansen i underlivet erbjuder glidmedlet en unik sammansättning som inte bara ger smidighet, utan även omfamnar ditt välbefinnande.

Glidmedlets formula, berikad med yoghurt och prebiotika, fungerar som en närande boost för underlivet. Kombinationen stödjer både näringstillförsel och främjande av de goda bakterierna, vilket skapar en positiv miljö i underlivet. 

Det naturliga, vårdande och skonsamma innehållet i det vattenbaserade glidmedlet gör glidmedlet till ett idealiskt val för daglig användning. Förutom att bibehålla den naturliga pH-balansen och bidra till att upprätthålla en sund mikroflora i underlivet, så bevarar glidmedlet Aleah Care Vattenbaserat glidmedel (Balance) fuktigheten i underlivet.

Glidmedlet innehåller vegetabilisk glycerin, vilket ger ett skönare glid, för när vattnet försvinner lämnas ingen klibbighet utan en svalkande och återfuktande känsla. Det är snällt mot underlivet och skyddar skonsamt slemhinnan vid omslutande samlag.

Glidmedlet fungerar tillsammans med alla sorters kondomer och intimprodukter.

Pumpflaskan är tillverkad av sockerrör och är nedbrytbar. Flaskan är försedd med en praktisk och lufttät vakuumpump, vilket underlättar doseringen av glidmedlet och säkerställer att inga rester lämnas kvar i flaskan. Dessutom skyddas innehållet mot syre, ljus och bakterier genom det vakuum som skapas, vilket inte bara motverkar missfärgning utan även förlänger hållbarheten. Något som gör glidmedlet 100 procent hygienisk. 

Aleah Care Vattenbaserat glidmedel (Balance) rekommenderas som förstahandsval av gynekologer och barnmorskor inom svensk sjukvård.

Våra glidmedel är kliniskt testade och granskade av barnmorska och auktoriserad sexolog.

Aleah Cares Vattenbaserade glidmedel finns i två storlekar för bästa komfort: 50ml respektive 75ml. 

 

Referens Eva Mossberg (auk. Sexolog och barnmorska) gällande vårt vattenbaserade glidmedel Balance: 

"Detta är en produkt som brukar väcka nyfikenheten hos patienterna då de ser den på demohyllan eftersom den innehåller yoghurt och prebiotika. Patienterna vet att det är produkter som är bra för magen men underliv ...?  Jag har noterat att det är en uppskattad produkt till kvinnor som uppger att de ofta får olika underlivsbesvär efter omslutande sex som dålig lukt eller irritation eftersom den återställer den naturliga pH-balansen.” 


Vikt
Volym 50 ml
Innehållsdeklaration Vatten, Glycerin (vegetabiliskt), Inulin, Yoghurtpulver, Xanthan Gum, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Sodium Benzoat, Potassium Sorbate, Lactic Acid.
Egenskaper Vattenbaserat glidmedel fritt från parabener och phenoxyethanol. Samma pH-värde som kvinnans underliv. Gynnar de goda bakterierna och hjälper till att motverka tillväxt av patogena bakterier. Kondomsäker. Svensktillverkad. Rekommenderas vid användning av intimprodukter. Återvinningsbar flaska med lufttät vakumpump som ökar hållbarheten och gör att inga onödiga rester blir kvar.
Aleah Care Vattenbaserade glidmedel kan användas som ditt vardagliga glidmedel då innehållet vårdar och är snällt mot underlivet.

Applicera den mängd som känns behaglig vid slidmynningen och de yttre delarna av underlivet för att skonsamt skydda slemhinnan vid omslutande samlag.

Använd glidmedlet som ett fuktgivande glidmedel vid intima stunder eller/och tillsammans med intimprodukter.

Passar alla, oavsett ålder. Kan användas vid graviditet och amning.

Inför första användningen: Pumpa långsamt och upprepande gånger för att aktivera vakuumpumpen.