Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter


OhNut

För minskat omslutande djup
669 kr

FÖRDELAR

+ Mjukt och friktionsfritt material
+ Minskar djupet vid omslutande sex
+ Fyra påbyggnadsringar för bästa passform
+ En produkt för dig som lider av djup samlagssmärta

Ekologiskt glidmedel och en ekologisk rengöringsgelé rekommenderas till produkten.

OhNut Soft består av fyra mjuka ringar som kan vara till god hjälp för dig som upplever smärta vid penetrerande samlag. Ringarna, som nästan känns som mänsklig hud, fungerar nämligen som en naturlig ”stötdämpare".

Du kan använda ringarna en och en eller tillsammans i kombination. Det gör att du enkelt kan göra justeringar så att du och din partner kan hitta det djup som känns riktigt bra för er båda. De placeras runt penisroten som en klassisk penisring. 

Smärta vid omslutande penetrerande samlag kan ha olika orsaker. Bland annat kan det bero på att man drabbats av vestibulit, vaginism, endometrios, vulvodynia (kronisk smärta), en förlossningsskada, myom och bäckeninflammation samt efter en cancerbehandling (inklusive kemoterapi och strålterapi).

De kan också användas ihop med andra intimhjälpmedel i olika material och över en kondom.

Fakta
Den totala längden på de fyra ringarna är 7 cm. De har en inre diameter på 1,8 cm och kan töjas ända upp till 20,3 cm. De kan också användas ihop med ett intim hjälpmedel och över en kondom. OhNut ringarna är tillverkade av latex- och ftalatfri polymer och godkänt enligt FDA.

 

Varje uppsättning har fyra ringar som gör att du kan göra enkla justeringar, så att du och din partner inte bara kan upptäcka komfort utan också vilket djup som känns riktigt bra - för er båda.

De placeras runt penisroten som en klassisk penisring Ringarna kan även användas en och en eller tillsammans i kombination.

Ohnut Soft innehåller fyra mjuka penetrationsringar som kan vara till hjälp för dig som lider av smärta vid omslutande samlag.

Arrow up

Din produkt är tillagd

×