Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter


Knip kulor

Kniip-paket från Pistill
499 kr

FÖRDELAR

Vägen till starkare bäckenbotten med hjälp av knipövningar


Var tredje kvinna i Sverige har försvagad bäckenbottenmuskulatur, vilket kan vara väldigt jobbigt både fysiskt och psykiskt. Att träna sin bäckenbotten är ett bra och enkelt sätt att förebygga och lindra inkontinensbesvär.

I Pistills KNIIP-paket har du alla verktyg du behöver för att lyckas med din träning. Vår träningsguide ger dig tips och råd om hur du på bästa sätt genomför din träning.

Träningskulan KNIIP hjälper dig att hitta rätt muskler, få snabbt resultat, effektivare träning och starkare bäckenbotten. KNIIP är ergonomiskt utformad i 100 % kroppssäker medicinsk silikon. Kulans vikt är 78 g.


I paketet ingår förutom träningskulan även BALANCE glidmedel 30 ml, CLEAN rengöringsgel 30 ml, träningsprogram och en förvaringspåse i ekologisk bomull.

BALANCE  - Vattenbaserat glidmedel med yoghurt och prebiotika som vårdar och återfuktar dina slemhinnor.  Applicera en klick på träningskulans topp innan du för in den i underlivet. Det ger en behagligare känsla och gör träningen mer effektiv.

CLEAN - Rengöringsgel för skonsam tvätt av dina knipkulor. Applicera en klick efter användning och skölj sedan i ljummet vatten. Innehåller ingen uttorkande alkohol eller parabener. Kan användas till alla intimhjälpmedel.Arrow up

Din produkt är tillagd

×